Aluminium overkappingen

Met een CUSTOMLINE veranda heeft u een zeer ruime keuze aan overkappingen. Het frame van een CUSTOMLINE veranda is altijd aluminium. Aluminium is weersbestendig en kan tegen een stootje, ze geven vorm en profiel. De aluminium overkappingen zijn beschikbaar met een dakbedekking van glas of polycarbonaat (kunststof).

Twijfelt u welke sfeer u na wilt streven, weet u niet precies met welke keuze u het gewenste effect bereikt? Met een bezoek aan onze showroom ziet u precies welke mogelijkheden er zijn met aluminium overkappingen. Aluminium overkappingen hebben een geheel eigen uitstraling. Dat kunt u bij ons ervaren.

Om zeker te zijn dat we al uw wensen kunnen bespreken en hiervoor een passende offerte kunnen maken is onze showroom alleen geopend op afspraak. In onze showroom begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden voor de CUSTOMLINE aluminium overkappingen.

U kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze showroom via http://www.breuerverandas.nl, of mail naar info@breuerverandas.nl. Wij staan u graag te woord over al uw vragen over aluminium overkappingen.

Maak een website of blog op WordPress.com