Aluminium veranda’s

CUSTOMLINE heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwaliteit aluminium veranda’s.

U kunt de CUSTOMLINE aluminium veranda’s gemakkelijk uitbreiden naar een gehele tuinkamer. Deze zijn geheel naar uw wensen te maken en indien u dit wenst ook te plaatsen door Breuer Veranda’s. Een CUSTOMLINE aluminium veranda is ook later met een paar kleine aanpassingen heel gemakkelijk uit te breiden naar een tuinkamer.

Door voor aluminium veranda’s te kiezen, kiest u er voor langer te genieten van het buitenleven. Omdat u onder de CUSTOMLINE aluminium veranda’s droog zit, kunt u ook buiten zitten als het regent en uw tuinmeubelen laten staan. Aluminium veranda’s zijn onderhoudsvriendelijk, dus ook bijvoorbeeld uw ramen en deuren hebben minder onderhoud nodig dankzij de CUSTOMLINE veranda.

Wij kunnen de CUSTOMLINE aluminium veranda’s voor u op maat maken als de standaardmaten niet bij uw woning en tuin passen. Onze monteur denkt graag met uw mee om voor u een passende veranda te creëren.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 073-5470332, maar ook per mail: info@breuerverandas.nl
Daarnaast kunt u op afspraak ook een bezoek brengen aan onze showroom. Mocht u liever eerst een offerte aanvragen, klik dan hier.

Maak een website of blog op WordPress.com