Overkapping

De CUSTOMLINE overkapping wordt altijd voor u op maat gemaakt. Deze overkapping wordt geheel naar uw wensen op maat gemaakt en indien gewenst ook bij u geplaatst. Deze wordt dan gemiddeld in 4-6 weken bij u geleverd.

Een CUSTOMLINE overkapping heeft vele voordelen voor u. Zo kunt u ondanks het slechte weer toch buiten blijven zitten en de meubels altijd buiten laten staan zonder dat ze nat worden. De CUSTOMLINE overkapping is onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hoeft u ook minder onderhoud te plegen aan uw ramen en deuren omdat deze minder aan het weer blootgesteld worden door de overkapping.

In onze showroom hebben wij natuurlijk de CUSTOMLINE overkapping staan. Daarnaast zijn ook alle opties te zien om van uw CUSTOMLINE overkapping een tuinkamer te maken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor meer informatie over een overkapping en de mogelijkheden om deze bij u te plaatsen. Onze showroom is alleen op afspraak open, zodat we al uw wensen en dromen voor uw toekomstige overkapping met ons kunt bespreken. U kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken in onze showroom via www.breuerverandas.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar via 073-5470332 of per mail, info@breuerverandas.nl  

Maak een website of blog op WordPress.com