Veranda

Heeft u altijd al gedroomd over een veranda? En heeft u plannen om uw tuin eens goed onder handen te nemen? Laat uw dromen dan werkelijkheid met een CUSTOMLINE veranda of tuinkamer. Wij laten uw droom graag uitkomen. Wij ontwerpen, leveren en monteren elke gewenste veranda met de grootste zorg.

Een veranda biedt comfort. Uw tuin krijgt een nieuwe dimensie. Uw barbecue is hoog en droog nog lekkerder. Zelf in de regen kunnen uw kinderen er heerlijk spelen en u kunt er lekker relaxen in een stoel . Een veranda in uw tuin is een uitstekende keuze!

Een veranda kiezen gaat natuurlijk niet over een nacht ijs. Wij geven u graag advies en heten u welkom in onze showroom om de beste keuzes te maken. Wij geven u de gelegenheid om onder het genot van een lekkere kop koffie, de materialen en stijlen met elkaar te vergelijken. Natuurlijk hebben we ook de CUSTOMLINE veranda in onze showroom staan. Wij zijn ervan overtuigd, dat wij uw droom waar kunnen maken.

Droom niet langer en kom in actie. Onze showroom is geopend of afspraak, zodat we al uw wensen en dromen met ons kunt bespreken. Via de website www.breuerverandas.nl kunt u hier gemakkelijk een afspraak voor inplannen. Of bel even naar (073) 54 70 332. Mailen mag ook, ons adres is info@breuerverandas.nl.

Maak een website of blog op WordPress.com